Treadmill life – Oravanpyörä

by Screw Them All
Screw Them All - Blog

TREADMILL LIFE

Is it possible to let yourself into treadmill life for just a blink of an eye and then just leave the ride as it would never had happened?
Never in my life have I been living a treadmill life and now I’m forced to go there for a while. It’s feels like I would give my self up to the dark side in Star Wars, but with the thought of me being mearily momentary in the dark. My plan is to stay on the dark side for just a blink of an eye and then jump out of the treadmill life and start living and building my on treadmill, well actually it’s not a treadmill, it is a wheel of life that I will be building.
Why does so many people stay put it the dark side just running their treadmill life all the way into etenrnity instead of being brave, stop running and watch the treadmill come down as they step out of the dark side and start building their own wheel of life and do whatever makes them happy.
I will stay strong and keep the light side close to me while visiting the treadmill life so that I will be able to step out when zero-hour comes and say farewell to the treadmill and the darkside by screaming Screw Them All, I’m going my own way in life!
Mission impossible? No, impossible is made to be made possible.

ORAVANPYÖRÄ

Onko oravanpyörään mahdollista hetkellisesti heittäytyä ja hetken siellä juostua hypätä kyydistä pois niinkun ei ikinä olisi oravanpyörässä ollutkaan?
Ikinä elämässä ollut oravanpyörässä ja nyt mä jouduin sinne hetkeksi menemään. Se tuntuu kuin Star Warsissa antautuisi pahalle ja menisi pimeälle puolelle olemaan ajatuksena että se on vain hetkellinen tila kun pimeällä puolella on. Plään on olla pimeällä puolella vain silmänräpäyksen verran jonka jälkeen hypätä pois oravanpyörästä ja alkaa taas elämään ja rakentamaan omaa oravanpyörää, joka oikeastaan ei ole oravapyörä vaan se on elämänpyörä.
Miksi niin moni jää pimeälle puolelle juoksemaan oravanpyörää ikuisuuteen sen sijaan että olisivat rohkeita, pysähtyisivät katsellen oravanpyörän tulevan rämisten alas samalla kun astuisivat askeleen sivulle pois pimeältä puolelta ja rakentaisivat itselleen elämänpyörän ja nauttisivat elämästä ja tekisiviät juuri sitä mikä tekisi heidät onnelliseksi.
Minä aion pysyä vahvana ja pidän valoisan puolen lähelläni oravanpyörässä vieraillessani jotta pääsen h-hetken tulleen astumaan sivuun hyvästellen oravanpyörän ja pimeän puolen ja huudan Screw Them All, I’m going my own way in life!
Mission impossible? No, impossible is made to be made possible.

You may also like